marți, 3 aprilie 2012

FBI in alerta. Mesajul care a pus pe jar autoritatile: "Al Qaeda se intoarce curand la New York"

stirileprotv.ro FBI si politia din New York sunt in alerta, dupa ce un afis misterios postat pe internet avertizeaza ca reteaua terorista Al Qaeda va ataca din nou orasul.

Posterul pare sa fie parodia unui film. Mesajul "Al Qaeda coming soon again in New York" este suprapus peste o poza cu orasul la apus.

afis Al Qaeda la New York

Pana acum, autoritatile nu au gasit vreo dovada ca este vorba de o amenintare reala, dar investigatia continua, pentru ca aceasta grafica a aparut si pe mai multe site-uri in limba araba.

Specialistii vor sa afle cine a creat acest afis si ce anume urmareste. Deja mesajul alimenteaza forumurile extremiste, astfel incat autoritatile iau totul in serios pana la proba contrara, precizeaza Daily Mail.

Mesajul amenintator vine dupa ce gruparea Al Qaeda a fost sabotata de hackeri, acestia inchizand pentru doua saptamani cinci site-uri extremiste, care promovau jihadul impotriva Vestului.

In ciuda speculatiilor privind implicare guvernului american in acest act de sabotaj, oficialii precizeaza ca nu ei sunt in spatele atacului cibernetic, pentru ca aceste site-uri islamiste sunt o importanta sursa de informare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu