marți, 10 aprilie 2012

Petrece-ti weekendul in Busteni

Daca adierile primaverii de afara te imbie la o iesire in afara orasului, poti opta pentru o mini-vacanta la munte. Aer curat, liniste, deconectarea de la toate sursele de ditragere. Ce mai, nu mai sta pe ganduri si fa-ti planuri pentru o excursie la munte; distractia e garantata cu cat sunteti mai multe persoane.

Primavara aceasta, respira aerul curat in una dintre cele mai populare statiuni montane din tara noastra. Busteni te asteapta sa iti incarci fortele la o intalnire cu natura. Daca te gandesti la un loc cat mai linistit in care iti poti petrece cateva zile de relaxare, afla ca Pensiunea Busteni ti-a pregatit deja locul. Vei avea parte de perisaje superbe si te vei afla chiar la marginea padurii, pensiunea fiind asezata la cativa metri de aceasta. Profita de aceasta oferta de cazare busteni si incheie sfarsitul de saptamana intr-o nota energica si revigoranta.

Pensiunea Busteni a fost construita si functioneaza din 2011, fiind una dintre vilele cele mai recent construite din zona. Prin urmare, si tu vei beneficia de servicii moderne, menite sa-ti confere acelasi confort pe care il ai si acasa, adaugand in plus aerul pitoresc. In ce priveste optiunile de activitati, ai o gama variata. Poti chiar alege intre doua partii, pentru ca vila este asezata chiar intre partie Kalinderu si partia Azuga. Daca vremea si conditiile sunt bune pentru schiat, iti poti petrece o zi antrenanta pe una dintre cele doua partii, sau chiar sa le incerci pe ambele.

Oferta de cazare busteni

Pensiunea ofera mai multe camere, avand o capacitate de 32 de locuri. Astfel, in functie de cat de numeroasa este familia sau gasca ta de prieteni, ai la dispozitie 2 apartamente in care sunt incluse 5 camere cu 3 locuri, 4 camere matrimoniale dar si o camera single. Pentru fiecare dintre acestea ai incluse o serie de facilitati care iti vor oferi tot confortul necesar.

Printre serviciile pensiunii sunt incluse

  • Televizor LCD in fiecare camera
  • Grup sanitar propriu disponibil in fiecare camera. Totodata, oaspetii pensiunii au la indemana si uscator de par, precum si dispenesere pentru sapun si sampon
  • Necesitatea de a mentine curatenia si de a sigura confortul se manifesta printr-o atenta grija fata de clienti. Lenjeria de pat este realizata din bumbac antialergic iar pernele au in componenta lor puf de gasca, pentru un somn linistit si adanc.
  • Ai conexiune gratuita la internet, prin wi-fi
  • Nu te ingrijora ca nu vei avea unde sa perchezi masina. Vila dispune de mai multe locuri de parcare, precum si de monitorizare constanta.
  • Nu in ultimul rand, bucataria iti sta la dispozitie pentru orice necesitati culinare. Aceasta este complet utilata asa ca nu va mai fi nevoie sa transporti si alte vase/instrumente de bucatarie. Ai totul la indemana si poti chiar sa te incumeti la un gratar, aflat in curte.

Prin urmare, aceasta pensiune busteni iti ofera toate conditiile necesare pentru a petrece un weekend – sau chiar mai mult – in completa relaxare. Cu o panorama deosebita a Muntilor Bucegi in fata si cu padurea la cativa metri in spate, cu siguranta vei avea parte de o experienta reconfortanta.

Fie ca vrei sa vii ca sa iti exersezi talentul la ski, sa faci mici plimbari prin padure sau pur si simplu ca sa te deconectezi de la agitatia constanta din rutina zilnica, pensiunea Busteni te asteapta oricand. Mai multe informatii despre tarife, precum si rezervari, dar si suprize pregatite pentru oaspeti in 2012 poti afla apeland la numarul de telefon 0744 348 418.


cazare busteni, cazare busteni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu