joi, 3 mai 2012

Aparate de aer conditionat la preturi bune

Craiova e un oras recunoscut pentru temperaturile ridicate din timpul anului, mai ales din timpul verii. |Verile in Craiova sunt seci si foarte calduroase, ploile aparand foarte rar. In aceste conditii, e doar normal ca oamenii sa sufere foarte tare de caldura si naduseala, pentru ca precipitatiile sunt rare si umiditatea e foarte ridicata.

 

Asadar, cei mai multi dintre oamenii din Craiova au sisteme de aer conditionat, desi pana acum cativa ani, putini dintre ei aveau asa ceva. Aceste inovatii intra cu greu in mentalul colectiv al celor mai multi dintre oameni, fiind nevoie de multa munca de lamurire pentru asta. Sigur, la inceput, au fost cei care, calatorind peste hotare sau avand rude care locuiesc acolo, au aflat despre beneficiile unui sistem de aer conditionat. Au aflat despre cum aceste sisteme pot modifica aerul ambient astfel incat temperatura din casa sa fie la un nivel constant si acceptabil pe toata durata zilei, iar umiditatea sa fie tinuta la un nivel bun. De asemenea, aparatele de aer conditionat au calitatea de a fi foarte bune la a filtra aerul astfel incat calitatea si puritatea acestuia sa ii protejeze pe oameni de boli.

 

Acesti primi utilizatori de aer conditionat Craiova i-au convins, incet, pe cei apropriati sa incerce aceasta solutie, dar la inceput erau destul de putini distribuitori acreditati, astfel ca sistemele trebuiau comandate direct de la companii straine, procesul fiind destul de anevoios, mai ales pentru cei care nu cunosteau prea multe limbi straine, iar comunicarea cu cei din companiile straine era destul de grea. Sigur, pe masura ce cererea a devenit mai mare, si oamenii erau interesati de prospectul unui sistem de aer conditionat in casa lor, au aparut si primele firme de profil, care au importat, pentru inceput, sisteme second hand, pentru ca acestea erau cele mai ieftine.

 

De fapt, multe astfel de sisteme erau procurate gratuit din strainatate, in urma desfiintarii unor companii sau alte tipuri de stabilimente, care ofereau gratuit toate obiectele celor care doreau sa-i scape de ele. Astfel, aceste companii trebuiau doar sa se asigure ca sistemele sunt functionale, sa le repare daca e nevoie, iar apoi aveau dreptul sa le comercializeze fara probleme, profitul fiind, evident, destul de mare. Cu timpul, legislatia s-a schimbat considerabil, companiile fiind obligate sa vanda si sa instaleze doar sisteme noi, desi inca exista o nisa a aparatelor de aer conditionat reconditionate. In ultimii ani, industria de profil din Craiova a crescut simtitor, tot mai multe companii oferind solutii de confort in gospodarie, aerul conditionat fiind o componenta esentiala a planurilor de vanzari.

 

De asemenea, aceasta industrie (mai bine spus nisa comerciala), dupa ce a realizat venituri considerabile in ultimii 10 ani, si-a permis sa investeasca masiv si in publicitate, astfel ca tot mai multi oameni ajung sa cunoasca avantajele acestor sisteme, asa ca oamenii au multe alternative cand vine vorba de a se informa in legatura cu sistemele de aer conditionat pe care le pot achizitiona pentru casele lor.

 


Tags: aer conditionat craiova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu