miercuri, 2 mai 2012

Solutii inedite serigrafie

Actualmente se gasesc destui sa reinventeze o gramada de moduri de ne imbraca. Moda se schimba , uneori avanseaza foarte mult alteori se reintoarce la vechile principii. Nu de putine ori ne uitam ca hainele ce erau moderne pe vremea bunicilor nostri sunt moderne mai nou si acum.

Discutia este cu tot mai lunga mai ales de cand multe din materialele si tehnicile folosite pentru a creea haine au devenit din ce in ce mai accesibile publicului, iar dorinta de personalizare este tot mai mare. Nu mai doresc astazi oamenii sa fie toti imbracati la fel sau mai ales nu doresc sa se supuna mereu acelorasi cutume vestimentare. Este nevoie totusi de multa imaginatie si de multa indemanare pentru a ajunge sa creezi haine reusite din punct de vedere estetic si functional.

Bine dorinta de personalizare nu se opreste aici, ea se muta si in alte domenii, care include o paleta larga de obiecte personale pana la masini. Pentru cei ce vor sa inceapa sa isi personalizez singur tricourile sau hainele exista doua solutii. Una dintre ele este sa isi faca acasa daca au spatiu si ceva timp liber un mic atelier de serigrafie. Desi probabil pare un lucru prea complicat sau costisitor sa stiti ca nu este chiar asa. Chiar puteti si castiga ceva bani cu el daca nu puteti macar sa faceti surprize personalizate prietenilor, sincer si eu cred ca in ultima vreme prinde mai bine un cadou facut de mana ta decat ceva cumparat din magazin.

Principiul de functionare al unui atelier de acest gen este simplu. Trebuie in primul rand sa procurati un ecran de lemn sau alt material , il veti gasi cu usurinta la magazine specializate chiar si in cele de pictura. De acolo va puteti procura si o racleta, benzi de cauciuc pentru delimitare precum si vopseluri sau diluanti, ar mai fi nevoie si de o emulsie pentru a creea o masca pentru delimitare daca nu vreit cumva sa faceti stencilurile din ziar. Varianta cu ziarul o fi ea mai ieftina dar este de unica folosinta si exista riscul sa mai scape vopsea pe langa. Deci pentru un lucru curat recomandam cu incredere emulsiile foto. Apoi procedeul de lucru este relativ simplu , intindeti panza bine pe ecran ( faceti-o cu foarte mare atentie sa nu aibe cumva cute, nu de alta dar stricati modelul ) .

Apoi creeati stencilul din ziar sau cu emulsia dupa caz. Cu emulsia procedeul este un pic mai complicat,  apoi incepeti sa aplicati vopseaua ( vopseaua trebuie sa o cumparati mai groasa, nu va lasati pacaliti de vopselurile amestecate de-a gata pentru ca au tendinta sa se imprastie pe panza prost si riscati sa lucrati murdar stricand totodata modelul ) . Apoi intindeti cu o miscare de sus in jos tragand spre dvs cu racleta.

     Acest mod de a da cu racleta va ajuta sa nu obositi foarte tare in timp ce lucrati pentru ca daca o sa faceti invers nu este o miscare fireasca pentru corp iar in timp puteti dezvolta o afectiune medicala destul de comuna in aces job ( ma rog asta este pentru profesionisti ). Pentru cei ce doresc sa lucreze profesionist pot alege o companie de serigrafie bucuresti , care va poate :  imprimare tricouri bucuresti, personalizare obiecte, serigrafie textile, agende, personalizare, pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri.

Un comentariu:

  1. Chiar am citit azi despre importanta tricourilor personalizate pe site-ul Merit Angajat. Tricourile personalizate pot fi extrem de utile pentru firme, mai ales ca metoda de marketing :D

    RăspundețiȘtergere