miercuri, 7 martie 2012

Inchiriere mașini București

Ce trebuie sa stiti despre ofertele de inchiriere masini bucuresti atunci cand aveti nevoie de un astfel de serviciu, dar nu stiti la cine sa apelati sau care este intr-adevar cea mai avantajoasa oferta pentru dumneavoastra? Exista, cu siguranta, o paleta larga de companii care ofera nu doar servicii de inchirieri masini bucuresti, ci si de inchirieri masini otopeni, spre exemplu. Insa poate deveni dificil sa alegem cea mai atractiva și avantajoasă ofertă pentru noi ca și clienti. Vom vedea in cele ce urmeaza care sunt indicatorii unei oferte de inchiriere masini bucuresti care o vor face demna de luat in considerare.

Trebuie, in primul rand, sa urmarim ce include pretul afisat in oferta de inchirieri masini bucuresti, precum si in cea de inchirieri masini otopeni. O oferta cu adevarat avantajoasa va include in pret TVA-ul, asigurarea RCA si Casco si taxa de drum, cel putin. Mai mult, pentru ca posibilitatea beneficierii de serviciile de inchirieri masini bucuresti sa fie din ce in ce mai pertinenta, un serviciu non-stop de asistență pentru clienți ar trebui să fie inclus in pretul acestor inchirieri masini bucuresti.

Exista de altfel, restrictiile serviciului de inchirieri masini bucuresti, precum si ale celui de inchiriere masini otopeni ar trebuie sa fie pe cat posibil de mici, cel putin in ceea ce priveste utilizarea automobilelor inchiriate. De obicei urmarim acele firme care ne permit sa conducem automobilul pe intreg teritoriul tarii, pe drumurile publice. Mai mult, returnarea automobilului trebuie sa poata fi discutata in termenii contractului de inchiriere masini bucuresti, astfel incat sa poate fi in avantajul clientului, dar nici sa nu aduca prejudicii furnizorului de astfel de servicii.

De asemenea, pentru ridicarea automobilului si chiar pentru semnarea contractului, un agent al firmei de inchirieri masini bucuresti se va prezenta cu autoturismul pe care dumneavoastra l-ati ales la aeroport, spre exemplul.  De obicei, pentru a incheia un astfel de contract de inchiriere masini bucuresti sau otopeni singurele documente care va sunt necesare sunt copiile dupa actul de identitate si permisul dumneavoastra de conducere. Alti termeni ai contractului ii puteti discuta in acel moment cu agentul care va va livra masina, precum si locul in care doriti sa o restituiti la incheierea contractului.

In cazul in care nu va simtiti complet satisfacut de masina pe care ati ales-o initial, puteti contacta un agent al firmei de inchirieri masini bucuresti pentru a va gasi o masina pe placul dumneavoastra. Pretul acesteia poate ramane acelasi sau se poate schimba in cazul in care modelul pe care il alegeti in cele din urma va face parte dintr-o clasa diferita de automobile fata de cea alesa initial. Modificarile nu vor fi majore si totul se va face in concordanta cu dorintele si nevoile dumneavoastra.

Mai mult decat atat, in cazul in care veti dori sa returnati masina la agentului firmei de inchirireri masini bucuresti inainte de termenul prevazut in contract, pentru valoare rămasă veÈ›i primi un voucher pe care il puteÈ›i utiliza data viitoare când veÈ›i apela la serviciile de închirieri maÈ™ini bucureÈ™ti pentru a achita parÈ›ial sau integral utilizarea lor. Pe de altă parte, în cazul în care veÈ›i dori să folosiÈ›i automobilul închiriat pe o perioadă mai mare decât cea prevăzută iniÈ›ial în contract tot ce trebuie sa faceti este sa anuntati agentia cu care ati incheiat contractul de inchiriere masini bucuresti sau inchirirere masini otopeni, sa le sesizati dorinta dumneavoastra, urmand sa faceti impreuna modificarile contractuale necesare si sa platiti contravaloarea zilelor de prelungire.


inchirieri masini otopeni, inchirieri masini bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu