miercuri, 14 martie 2012

La Pensiunea Busteni te vei simti ca acasa

 

Maretie, splendoare, natura in adevaratul sens al cuvantului, si nu numai. O multitudine de cuvinte iti trec prin minte atunci cand vine vorba de munte. Peisajul montan este cu siguranta fascinant. Nimeni nu poate sustine contrariul. Chiar si cei care afirma ca iubesc mai mult marea sunt cu adevarat coplesiti de acest minunat dar al naturii.

Statiunea Busteni este un regat desprins parca din poveste, condus de cea mai impozanta forma de relief: muntele.

Desi atunci cand mergem la munte ne-am dori sa stam cat mai mult in aer liber, acest lucru nu este posibil. Indiferent daca ne convine sau nu, trebuie sa ne gandim si la posibilitatile de cazare. Nu-i asa ca ti-ai dori sa ajungi intr-un loc unde sa te simti ca la tine acasa, sau de ce nu, mai bine de atat?

Daca esti interesat de un loc de cazare busteni, te afli unde trebuie.

Pensiunea Busteni este locatia ideala pentru o vacanta asa cum iti doresti. Aici vei gasi conditiile de care ai nevoie pentru a te relaxa cu adevarat.

Amplasata langa padure, aceasta unitate de cazare iti ofera o priveliste mirifica a Muntilor Bucegi ce se inalta falnic la orizont.

Pensiunea poate gazdui maxim 32 de persoane.

Iti punem la dispozitie: doua apartamente

                                  cinci camere cu trei paturi

                                             patru camere cu pat matrimonial

                                  o camera cu pat pentru o singura persoana

Fiecare camera are baie proprie dotata cu diverse accesorii, printre care si uscator de par.

Veti putea viziona emisiunea preferata, stirile sau un film la televizorul LCD cu diagonala de 86 sau 106 cm, in functie de camera. De asemena, veti beneficia de acces gratuit la Internet wireless. Tot ce va ramane de facut este sa va aduceti laptopul, sau sa intrati pe net direct de pe telefonul mobil.

Paturile au asternuturi de cea mai buna calitate, acestea fiind confectionate din bumbac si antialergice. Mai mult, pernele au in interiorul lor puf de gasca, ceea ce confera un confort ridicat si o odihna mai buna.

In cazul in care doriti sa va pregatiti singuri micul dejun, pranzul sau cina, veti putea folosi bucataria utilata cu tot ce este nevoie pentru gatit. De asemenea, daca doriti sa va relaxati la un gratar in aer liber, avem un spatiu special amenajat in acest sens.

Daca veniti la Pensiunea Busteni cu masina personala va oferim loc de parcare fara a plati vreun tarif. Parcarea este monitorizata pentru ca autoturismele sa fie in siguranta deplina.

Pentru a indeplini chiar si cele mai exigente cerinte ale turistilor care ii trec pragul, Pensiunea Busteni planuieste sa ofere, in plus, o serie de facilitati. Acestea vor fi disponibile incepand cu luna august a acestui an si vor consta in:

  • Restaurant cu doua etaje
  • Sala de fitness, dar si sauna
  • Piscina interioara
  • Sala de conferinte

Pensiunea Busteni va fi ca o a doua casa pentru tine, deoarece aici fiecare turist este tratat ca un adevarat membru al familiei!


cazare busteni, cazare busteni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu