sâmbătă, 24 martie 2012

Pensiuni elegante ce va asteapta in statiunea Busteni

De statiunea Busteni ati auzit cu siguranta. Statiunea situata la poalele Muntilor Caraiman si pe malurile raului Prahova este asaltata in fiecare an de mii si mii de turisti incantati de atractiile turistice pe care le gasesc aici, de natura, de aer, de zapada, de muntele in sine, de cascada, de telescaun si in general de toate celelalte servicii oferite. Cand spunem cazare busteni, primul lucru la care ne gandim e, fireste, pensiune busteni. Ce poate fi mai frumos decat o cazare calduroasa, confortabila, eleganta dar si cu aspect rustic in acelasi timp, intr-o astfel de unitate turistica?

Ce este intr-adevar deosebit e faptul ca nu vorbim doar de o pensiune busteni, ci de o suita intreaga de pensiuni, vile si alte tipuri de unitati turistice care concureaza cu adevarat la titlul de regina cazarilor din statiune. Pentru ca stiu ca va doriti enorm sa stiti si sa vedeti cum arata macar una dintre aceste pensiuni, va promit ca voi incerca aici sa va fac un exemplu de descriere, cat mai apropiata de realitate si care sa va transmita o imagine cat mai veridica asupra potentialului de cazare al acestei minunate statiuni.

In primul rand, vorbim de pensiuni cu multe stele. Astfel, am citit pe Internet detaliile absolut remarcabile ale unei pensiuni de patru stele, de o eleganta, robustete si frumusete iesite din comun. Aceasta pensiune este una mai recent construita si care ofera niste standarde foarte ridicate in ceea ce priveste confortul. Ea este situata la 300 de metri de Partia Kalinderu, si este o vila construita pe doua nivele, cu 6 camere plus 2 mansarde iar etajul 1 si 2 detin fiecare cate 3 camere spatioase, de peste 30 de metri patrati, avand in dotare mocheta antialergica si antistatica, mobilier de stejar masiv, parchet de bambus, pat matrimonial deosebit, dotat cu saltele memory form, tv satelit cu 150 de programe, televizor LCD, internet wireless, seif in camera, lenjerie, baie de 8 metri patrati avand jacuzzi in fiecare camera, uscator de par si bineanteles, prosoape. La aceasta dotare de imobilier impresionanta se adauga climatul si panorama extraordinare oferite de aceste camere. Diferenta intrea aceasta pensiune si pensiunile obisnuite este foarte vizibila, pentru ca aici confortul este deosebit. Sa nu uit sa va precizez si faptul ca la subsol exista o camera special amenajata pentru iubitorii schiului, unde se pot usca claparii.

La parter a fost amenajat un living cu o capacitate de 32 de locuri alaturi de o bucatarie complet utilata. La demisol functioneaza o sala de conferinte cu capacitatea de a gazdui 15 oameni. Si inca nu am terminat descrierea! Vila are o curte mare si spatioasa, unde avem un gratar in aer liber, care se poate folosi oricand, in functie doar de conditiile atmosferice si de pretentiile clientilor. Spatiul de parcare cuprinde 8 locuri. In aceasta pensiune se pot organiza evenimente in cadru privat sau restrans: petreceri, simpozioane, cocteiluri, sesiuni de prezentari si training, team building etc. Daca este sa ne referim putin si la preturile practicate de aceasta pensiune trebuie sa mentionam ca acestea sunt diferite, in functie de sezon si de zilele saptamanii.

Indiferent cat de mari sau cat de mici am considera preturile practicate la o astfel de pensiune, daca ne dorim cu adevarat o vacanta de neuitat in pensiunea Busteni atunci ar trebui sa rezervam inca de pe acum biletele, pentru ca vacanta se apropie!


cazare busteni, cazare busteni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu