joi, 22 martie 2012

Vino la cel mai diversificat centru de inchiriere costume pentru petrecere!

Daca ai o petrecere pe tema carnavalului si nu ai idee ce ai vrea sa porti pentru a deveni un personaj cat mai inedit, magazinul Cufarul Fermecat iti ofera o sumedenie de idei de costumatie, punandu-ti la dispozitie o gama diversificata de costume femei, copii sau barbati care cu siguranta vor trage atentia la orice petrecere.

Deschide Cufarul Fermecat

Fie ca vrei o costumatie mai cuminte sau una mai zburdalnica, sau complet originala si inedita, Cufarul Fermecat are ceea ce iti doresti. Prin oferta magazinul poti gasi costumatii care sa plieze pe orice gust. Acceseaza site-ul www.cufarulfermecat.ro pentru a intra in lumea imaginatiei si a carnavalului permanent. Gama de costumatii cuprinde 4 categorii principale: costume pentru barbati, costume femei, sau costume pentru baietei si fetite. Ai la dispozitie aproximativ 500 de costumatii, in afara de accesorii si alte obiecte de decor, pe care le poti inchiria sau chiar achizitiona. Cu siguranta vei gasi in oferta magazinului costumatia care ti se potriveste.

In ce priveste costumele pentru barbati, oferta include deghizari mai „traditionale” – adica costumatiile de supereroi, personaje celebre din desene animate sau din filme arhicunoascute, dar si o oferta inedita de costume originale, care cu siguranta vor provoca rasul si vor intretine distractia. Succesul este garantat pentru cei care vor sa pozeze drept salvamar Baywatch, Super Mario, gangster, centurion, Yoda sau multe alte personaje aflate in colectie.

Femeile pot alege intre ipostaze mai feminine, cum sunt costumele cat-woman, de politist, asistenta medicala, sau clasicele printese – fie ele Cenusarese, Seherazade, sau o Alice in tara minunilor – dar pot juca si rolul unor personaje inedite, insa la fel de celebre: Cruella de Ville, vrajitoare, gheise, sau chiar costumatii care amintesc de Matrix.

Cei mai fericiti sa se avante in lumea imaginatiei prin prisma personajelor preferate vor fi cu siguranta cei mici. Acestia pot alege sa fie zmei, printese, animalute, supereroi, ingerasi, indieni, cowboy si cate si mai cate, alegandu-si din cufar cele mai frumoase costume serbare.

Imagineaza-ti costumul preferat

Cufarul fermecat nu iti ofera doar o gama diversificata de costume pentru toate varstele si gusturile, ci iti si ofera sansa de a-ti crea singur costumul pe care il doresti. Daca  vrei un costum cu totul inedit si ai o idee despre cum ar trebui ca acesta sa arate, vino cu ideea ta la magazinul din Bucuresti, aflat pe Strada Olimpului nr. 59, iar croitorii se vor asigura ca iti vor crea cea mai originala costumatie, care sa te reprezinte perfect. Poti face o vizita la magazin de luni pana vineri, in intervalul orar 12.00 – 18.00. In magazinul fizic vei gasi o mult mai mare varietate de modele decat cele mentionate pe site, asa ca cel ai bine fa-ti timp pentru o vizita scurta.

Accesorii pentru toate varstele

Alaturi de costumele aflate in stoc, Cufarul fermecat ofera si o serie de accesorii care pot deveni „costumatii” in sine. Astfel, in categoriile site-ului poti gasi diferite modele de aripi, masti, ochelari haiosi, palarii si peruci plin de viata si de stralucire, manusi, incaltaminte sau truse de machiaj – acelea pe care cei mici le apreciaza atat de mult, si care pot fi folosite cu mai multe ocazii, ajutandu-te astfel sa economisesti.

Cauta costumul perfect sau detaliul care sa te individualizeze la magazinul Cufarul Fermecat. Oferta de inchiriere costume este generoasa iar preturile sunt accesibile. Convinge-te singur intrand pe www.cufarulfermecat.ro


inchiriere costume, costum

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu